Retourbeleid

Retourbeleid

Als je niet tevreden bent met je product(en), kun je de overeenkomst binnen de bedenktijd zonder opgave van redenen ontbinden (herroepingsrecht). De bedenktijd begint op de dag nadat je het product hebt ontvangen of op de dag dat een door jou aangewezen derde partij (dit is niet de vervoerder) het product heeft ontvangen.

Als je de overeenkomst wilt ontbinden kan dat altijd. Je kunt gebruikmaken van dit modelformulier en dit aan ons terugsturen. Je kunt kiezen voor het ontvangen van een andere maat van hetzelfde product. Als je een ander product wilt ontvangen, kies dan voor restitutie en plaats vervolgens een nieuwe bestelling via 10nindesign.nl. Je ontvangt een e-mail met retourinstructies. Stuur alle items die je wilt terugsturen van een bestelling in hetzelfde pakket terug, om er zeker van te zijn dat jouw retour zo snel mogelijk wordt verwerkt.

Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering van de goederen door verwerking anders dan wat nodig is om de aard, eigenschappen en functie van de goederen te beoordelen. Dit betekent dat alle items moeten worden teruggestuurd in dezelfde conditie als bij ontvangst; de items mogen niet beschadigd, vuil, gewassen, aangepast of gedragen zijn (anders dan voor passen) en alle labels of etiketten moeten intact zijn. 

Bij het aanvragen van jouw retour kun je kiezen tussen restitutie en ruilen. Als je een ander model wilt, kies je voor restitutie en plaats je gewoon een nieuwe bestelling op 10ninedesign.nl.  

Het herroepingsrecht wordt niet beperkt door de voorwaarden voor retourzendingen en ruilen.

Late retournering

Je kunt een artikel binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling retourneren of inwisselen. Houd er rekening mee dat het 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling op je bankrekening is gestort. Het is mogelijk dat wij de terugbetaling uitstellen totdat we de producten of het bewijs van het verzenden van de producten hebben ontvangen. Het bedrag wordt teruggestort via de oorspronkelijke betaalmethode die is gebruikt bij het plaatsen van de bestelling. 

Defecte goederen

Goederen worden als defect aangemerkt als ze beschadigd zijn ontvangen of indien er binnen een maand na aankoop een fabricagefout optreedt. Als je 10NINE product is beschadigd als gevolg van slijtage zal dit niet worden aangemerkt als defect. 

Als je je artikel wilt ruilen, moet je er rekening mee houden dat we het alleen kunnen vervangen door hetzelfde product in dezelfde maat, afhankelijk van de beschikbaarheid. Je ontvangt een volledige restitutie als het artikel niet kan worden gerepareerd of vervangen. 

Retourformulier